Škola molitve 1

UPOZNATI I DOŽIVJETI BOGA

Molitva je susret čovjeka s Bogom. To je susret čitavog čovjeka s Bogom. Zato molitva osim razuma poznaje i volju i emocije. Molitva je susret koji ispunjava, oslobađa, liječi, usmjerava, podiže, tješi, umiruje, razveseljava, kroti, krijepi... Molitva je proces po kojem čovjek postaje svet (cjelovit – usađen u Boga). Molitva je mnogo više od izgovaranja naučenih riječi i formula

Kupi e-knjigu

Opširnije

Želim da živiš

Knjiga je svojevrsni molitvenik u kojem, za razliku od većine drugih molitvenika, ne govorimo mi Bogu, nego Bog progovara nama.

Knjiga se sastoji od dvadeset meditacija nastalih na osnovu razmatranja Božje riječi. U meditacijama se ne radi o izravnom Božjem govoru i treba ih shvatiti u smislu: Možda bi ti Isus u tvojoj sadašnjoj situaciji govorio upravo ovako.

Kupi e-knjigu

Opširnije

Kako povjerovati

U velikoj većini slučajeva, od Boga ne primamo ne zato što nam On ne želi ili ne može dati, nego zato što ne možemo primiti.

Naša bi molitva trebala počinjati pitanjem: „Mogu li primiti ono što te sada molim?” Dakle, molitva bi se trebala mnogo više baviti promjenom srca molitelja nego nagovaranjem milosrdnoga Boga da nam se smiluje.

Kupi e-knjigu

Opširnije

Sila odozgor, Josip Lončar, e-knjiga

Sila odozgor

SNOVI, VIZIJE I PROROŠTVA

Ovo je knjiga o snovima, vizijama, proroštvima i darovima koje nam Duh Sveti daje kako bi mijenjao naša srca, a s nama i svijet oko nas. Sila odozgor (sila Duha Svetoga) koju primamo po sakramentu svete potvrde i koja je toliko snažna da može promijeniti ljudska srca djeluje sasvim neočekivano: kroz snove, vizije i proroštva. Gotovo da nema čovjeka koji ne sanja; mnogi ljudi imaju vizije, a isto tako često imamo dojam da nam Bog progovara po drugim ljudima. Biblija je prepuna snova, vizija i proroštava...

Kupi e-knjigu

Opširnije